Wil je op 1 april Brielle bezoeken? Dan kun je het daagje uit ook starten met een leuke overtocht met het Geuzenveer!

Alleen op 1 april 2019 vaart het fiets-/voetveer over het Brielse Meer vanaf de Brielse Veerweg 3 aan de noordoever naar het Slagveld in de Brielse vesting. Deze leuke vaartocht neemt een klein kwartier in beslag. Houd er rekening mee, dat tussen half twee en half drie er niet van of naar de vesting gevaren kan worden vanwege de intocht van de Watergeuzen.
Uiteraard is het op 1 april ook mogelijk om naar de gebruikelijke op-/afstapplaats  bij de Rochus Meeuwiszoonweg aan de zuidoever van het meer te varen.

Voor mensen die Brielle met de auto willen bezoeken, is er gratis parkeerplek aan de Brielse Veerweg. Bij de veerhalte Slagveld in de vesting kunnen wel fietsen worden meegenomen, maar helaas is deze tijdelijke op-/afstapplaats niet rolstoeltoegankelijk.
Het Geuzenveer vaart op 1 april tegen een speciaal retourtarief voor volwassenen van slechts € 3,20 en kinderen tot 13 jaar € 2,-.

Als het weer er zich voor leent, kunnen Brielle en het Brielse Meer natuurlijk ook verkend worden vanaf het water. Bij het Watersportcentrum Brielle worden (motor)bootjes verhuurd per uur, halve dag of per dag. Meer informatie staat op de website www.watersportcentrumbrielle.nl .

We wensen iedereen een hele gezellige en leuke dag toe!