Om het Geuzenveer in 2020 elektrisch te kunnen laten varen is ongeveer € 38.000,- nodig. Dat brengt het pontje niet zelf op en we hebben dus uw steun hard nodig. Een deel van de kosten denkt de Stichting Geuzenveer te kunnen opbrengen via crowdfunding onder particulieren (in 2018 ruim 15.000 passagiers) en onder (lokale) ondernemers.

Op het Geuzenveer zelf staat een inzamelpot, waarin passagiers een gift kunnen doen. Doneert u (minimaal) € 10,- dan ontvangt u een gratis retourticket.

Een donateur van (minimaal) € 250,- wordt direct als zodanig vermeld op de home pagina van deze website en in een jubileumfolder rond het 50-jarig bestaan van het Geuzenveer op 1 mei 2020. Ook worden twee gratis 10-rittenkaarten voor de pont ter beschikking gesteld.

Een sponsor van (minimaal) € 1.000,- krijgt ook de vermeldingen, plus wordt een jaar lang met het logo afgebeeld op een mooi bord aan de reling van het Geuzenveer. Ook is het mogelijk om gratis een leuke rondvaart met de pont te doen, onder het genot van een kop koffie met appeltaart.

 

Heeft u een ander idee? Wij horen het graag!

 

Voordeel voor maatschappelijk betrokken sponsors is meer naamsbekendheid, gelinkt aan een zeer gewaardeerde vervoersvoorziening.

De Stichting Geuzenveer geeft met alle mogelijke middelen, zoals Facebook (het Geuzenveer heeft veel volgers en ontmoet veel goodwill), e-mail, persberichten, website (in 2018 meer dan 10.000 bezoekers) en persoonlijke contacten ruchtbaarheid aan de actie 'Steun het Geuzenveer !'.

 

De actie loopt van juni tot en met oktober 2019. Daarna kan met de ombouw van het pontje worden begonnen, zodat het Geuzenveer vanaf 2020 fluisterstil over het Brielse Meer zal varen.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06 - 812 94 888
KvK: 74963449
BTW: 8600.89.241

Het verkrijgen van een bankrekening duurt onverwacht lang. Nog even geduld a.u.b. Zodra het nummer er is, wordt dat hier gepubliceerd!